Laat ons u helpen in de zoektocht naar ambitieuze IT-talenten.

In Nederland heerst er door de toenemende digitalisering een grote vraag naar IT-personeel. Volgens het CBS neemt de krapte op de ICT-arbeidsmarkt alleen maar toe, en daarnaast geven veel bedrijven aan dat ze moeite hebben met het vullen van hun IT-posities.

Ondanks dat veel Nederlandse bedrijven ons benaderen om hun IT-posities te vullen met programmeurs uit Istanbul (outstaffing), helpen wij bedrijven ook met het vinden van Nederlands talent. Dit doen onze recruiters door onze eigen database met IT’ers te raadplegen en daarnaast actief te sourcen via online- en offline kanalen.

Ons selectieproces om het juiste talent te vinden:

1

U geeft aan welke functie u vervuld zou willen hebben. Geen functie is te gek: of het nu gaat om een Java Developer of een Cloud Engineer, wij gaan aan de slag voor u.

2

Binnen onze huidige pool gaan wij op zoek naar geschikte en toegewijde kandidaten.

3

Indien we geen potentiële match hebben gevonden in onze huidige database, zullen onze recruiters gebruiken gaan maken van andere sourcing-kanalen.

4

Voila! Er zijn een aantal geschikte kandidaten gevonden!

5

Deze kandidaten zullen bij u op sollicitatiegesprek gaan. Blijkt er geen match te zijn? Geen enkel probleem! Dan gaan onze recruiters weer op zoek naar nieuwe kandidaten. Gemiddeld vinden wij binnen 22 dagen de juiste match. Pas wanneer er sprake is van een match zullen er kosten in rekening gebracht worden. Dat is de kracht van het “No Cure, No Pay”-model.

Het vinden van het juiste IT-personeel hoeft geen lange zoektocht te zijn. Laat ons weten welke vacatures u graag vervuld zou hebben.

Veelgestelde Vragen

Hoelang duurt het voordat er een geschikte IT’er voor mij wordt gevonden?
  • Nadat u in gesprek bent geweest met een van onze recruiters zal u binnen gemiddeld 2 weken al gesprekken kunnen voeren met gekwalificeerde kandidaten.

Werken jullie met exclusieve contracten?
  • In tegenstelling tot veel werving- en selectiebureau’s werken wij niet met exclusieve contracten, maar volledig op “No-Cure, No-Pay” basis. U bent dus ook vrij om tegelijkertijd andere recruitment agencies in te zetten om gekwalificeerd personeel te vinden.

Waarom kan ITR Connect relatief snel geschikte kandidaten vinden?
  • Wij begrijpen IT. Afgezien van het feit dat we software ontwikkelen en daardoor zelf veel IT’ers in dienst hebben, hebben onze recruiters affiniteit met IT. Dankzij onze feeling voor IT zijn we succesvol in het vinden van intrinsiek gemotiveerde kandidaten.

Op zoek naar IT-talenten?

Neem dan contact op om vrijblijvend te sparren met een van onze ervaren recruiters.

Fred van der Weijde

Co-founder ITR Connect

"Onze missie is om bedrijven zoals die van u te ontzien van IT-vraagstukken. Hierdoor kunt u blijven focussen op uw kernactiviteiten. Neem vrijblijvend contact op als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen."

Stuur ons een bericht.