Kampt u met ‘legacy software’? Laat dan uw huidige software moderniseren.

Het hebben van een goed softwaresysteem is noodzakelijk voor het succes en de efficiëntie van bedrijfsprocessen. Vaak maken bedrijven gebruik van ‘legacy software’ (software gebaseerd op een achterhaalde technologie), wat veel beperkingen met zich mee brengt. ITR Connect helpt bedrijven om de processen weer efficiënt te krijgen, door dergelijke software te verbeteren, te herbouwen of door te ontwikkelen. Met onze software-moderniseringsprocessen zorgen we ervoor dat uw legacy software geoptimaliseerd wordt en gebruiksvriendelijker wordt gemaakt.

Opties om software te moderniseren

Voordat wij aan de slag gaan om uw software te moderniseren, is het belangrijk om in kaart te brengen wat de huidige staat is van de software, en welke concrete aanpassingen u verwerkt zou willen hebben in de software. Het moderniseren van software kan op twee manieren:

Refactoring

Door UI Refactoring zorgen we ervoor dat de gebruikersinterface wordt vernieuwd en geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen de eindgebruikers van de software er gemakkelijker gebruik van maken.

Gefaseerde herbouw

Wanneer UI Refactoring niet voldoende is en/of uw bedrijfsdoelstellingen meer baat hebben bij een intensievere modificatie van de software, gaan wij gefaseerd te werk om uw huidige software te herbouwen. Dit doen wij door in de code te duiken van uw huidige software leverancier, en deze te herbouwen opdat u niet meer tegen IT-problemen aanloopt.

Wanneer u uw huidige software wilt laten herbouwen, is het belangrijk om rekening te houden met enkele punten:

01
Eigendom van de software

Het is relevant om te weten of uw huidige software partner eigenaar is van de software. Dit kan implicaties opleveren wanneer u de software wil laten herbouwen.

02
Staat alles gedocumenteerd?

Een goede documentatie door uw huidige leverancier zou het moderniseringsproces aanzienlijk kunnen versnellen.

03
Toegang tot de gegevens

Wanneer ITR Connect uw software gaat moderniseren, is het van belang om toegang te hebben tot gegevens en codes om efficiënt te kunnen herbouwen.

Kampt u met verouderde software?

Laten we sparren over hoe we uw software kunnen verbeteren.

Fred van der Weijde

Co-founder ITR Connect

"Onze missie is om bedrijven zoals die van u te ontzien van IT-vraagstukken. Hierdoor kunt u blijven focussen op uw kernactiviteiten. Neem vrijblijvend contact op als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen."

Stuur ons een bericht.