Bereik uw doelen sneller door software te laten ontwikkelen op maat.

Door onze klanten te voorzien van software op maat, helpen wij hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en kunnen zij tevens blijven focussen op hun kernactiviteiten. Een gestroomlijnd en iteratief ontwikkeltraject is cruciaal voor het slagen van een project. Dankzij onze ruime ervaring op softwaregebied helpen wij bedrijven zoals die van u om de concurrentie voor te blijven.

Wij ontwikkelen software om zowel makkelijke IT-vraagstukken op te lossen, als de wat complexere vraagstukken. Dit doen wij aan de hand van onze Agile ontwikkelmethode: een iteratief ontwikkelingsproces waarin de feedback van de opdrachtgever centraal staat. Door onze werkwijze kunnen we snel en efficiënt ontwikkelen, waardoor onze klanten binnen 2 tot 4 weken al in het bezit zijn van een Minimum Viable Product (prototype) van hun uiteindelijke softwareproduct.

WIJ ONTWIKKELEN:

01
Webapplicaties
02
Mobiele apps
03
Websites
04
Webshops
05
API Koppelingen
06
Databases
07
CRM Software
08
ERP Software
09
Dashboards

Enkele technieken die wij gebruiken

Zo gaan wij aan de slag voor u:

Ga kosteloos in gesprek met een van onze projectmanagers om te sparren over uw software vraagstuk.

Naar aanleiding van het gesprek sturen wij u binnen 2 dagen een plan van aanpak en een offerte op.

Indien u akkoord bent met onze plan van aanpak, kunnen wij binnen een week aan de slag om uw vraagstuk op te lossen.

ONZE AGILE WERKWIJZE

Zo ontwikkelen wij software op maat

Stap 1

Inventarisatie

Stap 3

Agile ontwikkeling

(Stap 5)

Optimalisatie & doorontwikkeling

Stap 2

Ons voorstel

Stap 4

Implementatie & onderhoud

Stap 1 - Inventarisatie

De allereerste stap in het ontwikkelproces is het beoogde softwareproduct in kaart brengen. Om een duidelijk idee te krijgen over de software die ontwikkeld moet gaan worden, zal u met een projectmanager in gesprek gaan over uw wensen en doelen.

Weet u nog niet precies wat voor functionaliteiten en eigenschappen de software moet hebben? Geen probleem, wij zullen kritisch met u nadenken over de beste maatwerk software oplossing voor uw huidige probleem.

Stap 2 - Ons voorstel

Nadat we een duidelijk idee hebben gekregen over de beste oplossing voor uw software behoefte, zullen we u binnen korte tijd na het inventarisatiegesprek een voorstel opsturen. In dit voorstel staat uitgebreid beschreven hoe uw software het beste ontwikkeld zou kunnen worden en hoeveel tijd wij verwachten nodig te hebben voor de ontwikkeling.

Stap 3 - De Agile ontwikkeling

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel gaan we meteen aan de slag met de ontwikkeling. Onze werkwijze in deze stap gaat volledig volgens de principes van Agile: de meest efficiënte methode om software te ontwikkelen.

In de praktijk betekent dit dat we voor uw project een toegewijd ontwikkelteam (“Scrum Team”) zullen opstellen, dat wordt geleid door de projectmanager (“Scrum Master”) met wie u in stap 1 al heeft gesproken over uw wensen en doelen. Afhankelijk van de grootte van het project zal het ontwikkelteam de software op iteratieve wijze ontwikkelen in “Sprints” van 1 tot 4 weken.

Na elke Sprint vindt er een “Sprint Review” plaats waarin de projectmanager aan u het potentiële eindproduct toont. Door de Sprint Reviews kunnen we flexibel en snel de juiste software ontwikkelen omdat uw feedback gedurende het proces meteen kan worden toegepast.

Stap 4 - Implementatie en onderhoud

Wanneer de ontwikkelde software aan al uw wensen voldoet beginnen we aan de implementatie ervan. Aan de hand van een uitgedacht implementatieplan, waarin rekening wordt gehouden met alle eindgebruikers, zorgen we ervoor dat de software gebruiksklaar wordt geleverd. Ook stellen we met u een Service Level Agreement op, waarin duidelijk de mate van onderhoud en support staat beschreven die u van ons kan verwachten na de software implementatie. Zo houden we uw software in topconditie en bouwen we aan een duurzame samenwerking.

(Stap 5) - Optimalisatie en doorontwikkeling

Mocht u na verloop van tijd de door ons (of door een andere partij) geleverde software willen optimaliseren aan de hand van feedback van gebruikers of nieuwe technische innovaties? Dan denken wij graag met u mee. Aan de hand van uw nieuwe wensen zorgen we voor doorontwikkeling waardoor uw software optimaal blijft presteren.

Veelgestelde Vragen

Wordt er rekening gehouden met de schaalbaarheid van mijn software?
  • Jazeker! Tijdens het ontwikkelen van software houden onze ontwikkelaars rekening met de schaalbaarheid. Dat doen wij door de code van uw software modulair op te bouwen.

Hoe kan ITR Connect 30% kostenefficiënter ontwikkelen dan andere aanbieders, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de software?
  • Onze projectmanagers en ontwikkelaars werken efficiënt samen met onze ontwikkelaars in Istanbul, waardoor we voordelig software kunnen ontwikkelen. U merkt hier zelf niets van aangezien uw projectmanager en het merendeel van de ontwikkelaars gewoon Nederlands zullen zijn.

Voor wie ontwikkelen jullie software?
  • Voor startups, MKB’s en de grotere bedrijven. Benieuwd naar hoe wij bedrijven al hebben geholpen op gebied van softwareontwikkeling? Bekijk dan hier onze klantcases.

Laten we praten over uw (toekomstige) software project.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Fred van der Weijde

Co-founder ITR Connect

"Onze missie om bedrijven zoals die van u te ontzien van IT-vraagstukken. Hierdoor kunt u blijven focussen op uw kernactiviteiten. Neem vrijblijvend contact op als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen."

Stuur ons een bericht.