Huur ervaren IT-specialisten in ter versterking van uw huidige team, of als alternatief voor het opzetten van uw eigen IT-afdeling.

Door de gigantische krapte op de Nederlandse ICT-arbeidsmarkt kiezen steeds meer bedrijven voor het inhuren van freelancers die op projectbasis aan de slag gaan. Ondanks dat dit bedrijven op korte termijn ontzorgt van hun IT-vraagstukken, zorgt de krapte op de arbeidsmarkt er wel voor dat de tarieven voor deze Nederlandse IT-freelancers ook significant zijn gestegen in de afgelopen jaren.

Via ons hoofdkantoor in Rotterdam ontwikkelen wij al jaren software voor bedrijven, gebruik makend van onze Turkse IT-specialisten gevestigd in Istanbul. Niet alleen is dit een efficiënte werkwijze omdat de salarissen binnen de Turkse IT-branche minder dan de helft bedragen dan salarissen in de Nederlandse IT-branche, ook wordt Turkije gekenmerkt als een prominent land op gebied van softwareontwikkeling. Dit kenmerkt zich in het feit dat technologiebedrijven als IBM en Google zich al gevestigd hebben in Istanbul om de vruchten te plukken van de florerende IT-branche in het land.

Rollen die door bedrijven het meest worden ge-outstaffed

Software Ontwikkelaar

Slimme junior-, medior- en senior ontwikkelaars met inzicht en passie voor IT. Bekijk hier de expertises van onze ontwikkelaars.

Mobiele Ontwikkelaar

Programmeurs gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van iOS & Android applicaties.

Product Ontwerper

Bekwame product designers met variërende expertisegebieden: van UI/UX Designers tot Interaction Designers.

Cybersecurity-analist

Ervaren cyber security analisten die zorgen voor een waterdichte beveiliging van uw software door middel van onder andere Penetratietesten en Kwetsbaarheidstesten.

IT Project Manager

Gedreven biculturele projectmanagers met verschillende ervaringsniveaus en vloeiend in verschillende talen (Nederlands, Engels en Turks).

Waarom zou u Outstaffen via ITR Connect?

Wij leveren alleen IT-professionals die al reeds voor onze eigen projecten hebben gewerkt, en hierdoor een goede track record hebben opgebouwd.

U geeft aan naar wat voor type IT-specialist(en) u op zoek bent, ITR Connect regelt de rest. Zo ontzorgen wij u van het wervingsproces en de salarisadministratie, terwijl u de controle en flexibiliteit behoudt voor het kiezen van de meest geschikte IT-expert(s).

ITR Connect heeft de verantwoordelijkheid om u de meest geschikte IT-specialist(en) te leveren. Indien u niet tevreden bent met uw hire / ingehuurd personeel, zal ITR Connect kosteloos op zoek gaan naar vervanging.

Benieuwd naar de kosten van het inhuren van ontwikkelaars en/of het opzetten van een eigen ontwikkelteam? Neem dan contact op om een gratis offerte te ontvangen.

Onze technologieën

Front-End Developers
Full-Stack Developers
React Developers
Angular Developers
JavaScript Developers
Node.js Developers
.NET Developers
PHP Developers
Java Developers
Ruby Developers
Python Developers
C# Developers
C/C++ Developers
Spring Developers
Unity3D Developers
SQL Developers
iOS Developers
Android Developers
QA Engineers
UI/UX Designers
Product Owner
Scrum Master
Dev Ops Engineers

Veelgestelde Vragen

Ik zoek slechts 1 ontwikkelaar, kan ik dan ook terecht bij ITR Connect?
  • Jazeker! Veel van onze klanten beginnen met het inhuren van slechts één ontwikkelaar, en breiden later hun ontwikkelaarsteam uit.

Hoeveel kost het inhuren van een ontwikkelaar?
  • De tarieven voor ontwikkelaars zijn afhankelijk van hun ervaring en expertise, maar zijn gemiddeld 35% voordeliger dan de tarieven van Nederlandse ontwikkelaars. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Hoe wordt mijn intellectuele eigendom gewaarborgd bij het inhuren van ontwikkelaars?
  • Al het werk dat ontwikkeld wordt door onze ontwikkelaars is eigendom van u als opdrachtgever. Uw Intellectuele Eigendom wordt zowel contractueel gewaarborgd, als door extra veiligheidsmaatregelen die wij nemen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden op gebied van outstaffing?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze outstaffing specialisten.

Fred van der Weijde

Co-founder ITR Connect

"Onze missie is om bedrijven zoals die van u te ontzien van IT-vraagstukken. Hierdoor kunt u blijven focussen op uw kernactiviteiten. Neem vrijblijvend contact op als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen."

Stuur ons een bericht.