Onze Missie

Onze missie is om ideeën van onze klanten, gecombineerd met onze ervaring op gebied van softwareontwikkeling en procesinventarisatie, om te zetten naar IT-oplossingen die naadloos aansluiten op hun bedrijfsvoering. Ieder project, of het nou een project betreft van twee weken of een project van twee jaar, wordt bij ons met volle passie en toewijding uitgevoerd.

In de ontvangstruimte van ons development-kantoor staat groots “First solve the problem, then write the code”, een citaat waar we dagelijks naartoe leven. Een succesvol project begint namelijk vaak bij de voorbereiding en vergt niet alleen analytisch vermogen, maar ook een kritische blik.

Onze Kernwaarden

Transparantie
Doelgerichtheid
Vertrouwen
Efficiëntie
No-nonsense

Slim in IT

Samen met onze klanten ondernemen wij projecten met behulp van onze biculturele projectmanagers die gevestigd zijn in de Randstad. De projectmanager is niet alleen het vaste contactpunt van de klant, maar is ook de schakel tussen developers in ons ontwikkelkantoor in Istanbul en de wensen vanuit de klant. Aangezien de projectmanager zowel de Nederlandse- als Turkse taal vloeiend spreekt, kan er net zo efficiënt ontwikkeld worden als met een volledig Nederlands ontwikkelteam. Deze efficiënte werkmethode zorgt voor snelle doorlooptijden, en bespaart onze klanten gemiddeld dertig procent aan ontwikkelkosten. Slim hè? ;)

Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen