Onze Missie

Onze missie is om bedrijfsprocessen te optimaliseren door IT-vraagstukken efficiënt op te lossen. Met onze ruime ervaring op gebied van softwareontwikkeling en staff-augmentation streven onze knappe koppen er elke dag weer naar om de wereld van IT toegankelijk te maken voor alle soorten bedrijven. Aan onze missie werkt een hecht team van IT-specialisten en recruiters, die zowel te vinden zijn op ons hoofdkantoor in Rotterdam, als in onze backoffice in Istanbul.

Onze Kernwaarden

Transparantie
Doelgerichtheid
Vertrouwen
Efficiëntie
No-nonsense

Slim in IT

Met ons multidisciplinaire team prioriteren we een transparante werkwijze, waarin we toekomstbestendige en veilige software ontwikkelen en ervaren ontwikkelteams verhuren. Dit doen wij door proactief aan de slag te gaan en korte communicatielijnen aan te houden met onze opdrachtgevers.

Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen

ONZE AGILE WERKWIJZE

Zo ontwikkelen wij software op maat

Stap 1

Inventarisatie

Stap 3

Agile ontwikkeling

(Stap 5)

Optimalisatie & doorontwikkeling

Stap 2

Ons voorstel

Stap 4

Implementatie & onderhoud

Stap 1 - Inventarisatie

De allereerste stap in het ontwikkelproces is het beoogde softwareproduct in kaart brengen. Om een duidelijk idee te krijgen over de software die ontwikkeld moet gaan worden, zal u met een projectmanager in gesprek gaan over uw wensen en doelen.

Weet u nog niet precies wat voor functionaliteiten en eigenschappen de software moet hebben? Geen probleem, wij zullen kritisch met u nadenken over de beste maatwerk software oplossing voor uw huidige probleem.

Stap 2 - Ons voorstel

Nadat we een duidelijk idee hebben gekregen over de beste oplossing voor uw software behoefte, zullen we u binnen korte tijd na het inventarisatiegesprek een voorstel opsturen. In dit voorstel staat uitgebreid beschreven hoe uw software het beste ontwikkeld zou kunnen worden en hoeveel tijd wij verwachten nodig te hebben voor de ontwikkeling.

Stap 3 - De Agile ontwikkeling

Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel gaan we meteen aan de slag met de ontwikkeling. Onze werkwijze in deze stap gaat volledig volgens de principes van Agile: de meest efficiënte methode om software te ontwikkelen.

In de praktijk betekent dit dat we voor uw project een toegewijd ontwikkelteam (“Scrum Team”) zullen opstellen, dat wordt geleid door de projectmanager (“Scrum Master”) met wie u in stap 1 al heeft gesproken over uw wensen en doelen. Afhankelijk van de grootte van het project zal het ontwikkelteam de software op iteratieve wijze ontwikkelen in “Sprints” van 1 tot 4 weken.

Na elke Sprint vindt er een “Sprint Review” plaats waarin de projectmanager aan u het potentiële eindproduct toont. Door de Sprint Reviews kunnen we flexibel en snel de juiste software ontwikkelen omdat uw feedback gedurende het proces meteen kan worden toegepast.

Stap 4 - Implementatie en onderhoud

Wanneer de ontwikkelde software aan al uw wensen voldoet beginnen we aan de implementatie ervan. Aan de hand van een uitgedacht implementatieplan, waarin rekening wordt gehouden met alle eindgebruikers, zorgen we ervoor dat de software gebruiksklaar wordt geleverd. Ook stellen we met u een Service Level Agreement op, waarin duidelijk de mate van onderhoud en support staat beschreven die u van ons kan verwachten na de software implementatie. Zo houden we uw software in topconditie en bouwen we aan een duurzame samenwerking.

(Stap 5) - Optimalisatie en doorontwikkeling

Mocht u na verloop van tijd de door ons (of door een andere partij) geleverde software willen optimaliseren aan de hand van feedback van gebruikers of nieuwe technische innovaties? Dan denken wij graag met u mee. Aan de hand van uw nieuwe wensen zorgen we voor doorontwikkeling waardoor uw software optimaal blijft presteren.

Het begint allemaal met de eerste stap.

Neem vrijblijvend contact op met een projectmanager om te sparren over uw IT-vraagstuk.

Fred van der Weijde

Co-founder ITR Connect

"Onze missie om bedrijven zoals die van u te ontzien van IT-vraagstukken. Hierdoor kunt u blijven focussen op uw kernactiviteiten. Neem vrijblijvend contact op als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen."

Stuur ons een bericht.