Onze Missie

Onze missie is om ideeën van onze klanten, gecombineerd met onze ervaring op gebied van softwareontwikkeling en procesinventarisatie, om te zetten naar IT-oplossingen die naadloos aansluiten op hun bedrijfsvoering. Ieder project, van groot tot klein, wordt bij ons met volle passie en toewijding uitgevoerd.

In de ontvangstruimte van ons development-kantoor staat groots “First solve the problem, then write the code”, een citaat waar we dagelijks naartoe leven. Een succesvol project begint namelijk vaak bij de voorbereiding en vergt niet alleen analytisch vermogen, maar ook een kritische blik.

Onze Kernwaarden

Connectedness
Doelgerichtheid
Vertrouwen
Efficiëntie
No-nonsense

Slim in IT

Softwareprojecten worden binnen ITR Connect geleid door biculturele Nederlandse projectmanagers gevestigd in de Randstad. Naast dat de projectmanager altijd de lead developer is, stuurt hij/zij de developers aan in ons ontwikkelkantoor gevestigd in Istanbul. Daarnaast is de projectmanager altijd het vaste contactpunt van de klant. Deze efficiënte werkmethode zorgt voor snelle doorlooptijden, en bespaart onze klanten gemiddeld dertig procent aan ontwikkelkosten.

Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen

ONZE AGILE WERKWIJZE

Zo ontwikkelen wij software op maat

Stap 1

Inventarisatie

Stap 3

Projectfase

(Stap 5)

Doorontwikkelfase

Stap 2

Plan van aanpak

Stap 4

Implementatie & onderhoud

Stap 1 - Inventarisatie

Inventariseren van het vraagstuk is de eerste stap in het project, en wordt in de wereld van IT ook wel Sprint 0 genoemd (als onderdeel van een Agile werkwijze). Om jouw wensen en doelstellingen te vertalen naar een softwareconcept zal je in deze fase in gesprek gaan met een van onze projectmanagers. De projectmanager zal met je meedenken en je gerichte vragen stellen om je vraagstuk beter te begrijpen. Het maakt dus helemaal niet uit als je nog geen concreet idee hebt wat voor functionaliteiten de maatwerk software dient te hebben, we begeleiden je graag in dit proces door kritisch mee te denken.

Stap 2 - Plan van aanpak

Nadat we een duidelijk idee hebben van het IT vraagstuk zullen we jou binnen korte tijd na het inventarisatiegesprek een plan van aanpak opsturen. Dit is volledig vrijblijvend, en geeft schematisch weer hoe we het vraagstuk vanuit een technisch perspectief zouden aanpakken. Hiernaast verwerken we in het plan van aanpak een geschatte tijdlijn en de kosten voor het project.

Stap 3 - Projectfase

Nadat we aan jou het plan van aanpak hebben gepresenteerd, en hier akkoord op hebben gekregen, begint de projectfase. Wij beginnen de projectfase altijd met een kick-off meeting. In deze meeting komen we (digitaal) bij elkaar om het project nog gedetailleerder uiteen te zetten.

Vervolgens beginnen we met de ontwikkeling van een eerste versie van de software, ook wel een “Minimum Viable Product” (MVP) genoemd. Na ontwikkeling van de eerste versie van de software voegen we stapsgewijs functionaliteiten toe. Dit doen we steeds aan de hand van review sessies. In deze sessies bespreken we niet alleen de huidige staat van de software, maar ook welke vervolgstappen op de planning staan.

Nadat de software is ontwikkeld gaan we samen de testfase in. In deze fase testen we samen met jou of alles goed werkt en of er verbeterpunten zijn. De feedback die we in deze fase ontvangen van jou passen we in de eindfase van de ontwikkeling toe. Dankzij deze structuur waarin we nauw contact houden eindigen we uiteindelijk op efficiënte wijze met het gewenste eindresultaat: een mooi stuk maatwerk software!

Stap 4 - Implementatie en onderhoud

Dit mooie stuk maatwerk software dient natuurlijk ook geïmplementeerd te worden, hier helpen we je graag bij. Naast het technische aspect van de implementatie hebben wij ook ervaring in het trainen van medewerkers om de nieuwe software juist te gebruiken.

Hiernaast stellen we na aflevering met jou een Service Level Agreement (SLA) op. Simpel gezegd is dit een onderhoudscontract waarin staat wat wij eraan zullen doen om de ontwikkelde (en geïmplementeerde) software goed draaiende te houden.

(Stap 5) - Doorontwikkelfase

Het komt wel eens voor dat aan de hand van gebruikersfeedback doorontwikkelkansen worden gezien voor de software. Mocht dit ook bij jouw software het geval zijn, dan kom je weer met dezelfde projectmanager (en eventueel: developers) in contact om de software verder door te ontwikkelen en het vervolgens weer te implementeren. Zo bouwen we samen aan een duurzame samenwerking.

Laten we praten over jouw (toekomstige) softwareproject.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gijs Lenferink

Commercieel Directeur
ITR Connect

"Onze missie is om bedrijven zoals die van jou te ontzien van IT-vraagstukken. Hierdoor kan je blijven focussen op jouw kernactiviteiten. Neem vrijblijvend contact op als je benieuwd bent naar wat wij voor je kunnen betekenen."

Stuur ons een bericht.